Новини

Нараства интересът към програмата „Научи се да даряваш“

Нараства интересът към програмата „Научи се да даряваш“

61 учители ще вземат участие в тазгодишното издание на програмата „Научи се да даряваш“ 2022/2023 г. Това е рекорден интерес от старта й през 2016 г. досега.

Новите учители, които ще се включат, са 45. Те са от 24 населени места в страната. Интерес към програмата има както от училища в столицата и големите градове (София, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Пловдив), така и от по-малки градове и села. Тази година дори има значителен ръст на кандидатури от малки населени места (с. Тенево, с. Лехчево, с. Стефаново…). Тенденция ни радва, защото дава възможност за достигане на иновативни образователни модели до места, в които децата са с органичен достъп до знания и практики, извън традиционната образователна система.

Новите учители ще преминат през двудневно обучение през юли в София. За тези, които не могат да се включат, е предвидено онлайн обучение преди старта на новата учебна година.

Благодарим на всички, които разпознават като ценна и различна концепцията на програмата и искат да бъдат част от богатия свят на доброволчеството и дарителство!

 

 

© Всички права запазени 2024 @ Learningtogive.bg