Добри практики

38 учители участваха в обучение за новото издание на програмата

38 учители  от цялата страна се включиха в тридневно обучение, свързано с прилагане на програмата в рамките на образователната система и интегрирането й в учебния процес.

Те ще започнат работа по „Научи се да даряваш“ от новата учебна година и са от 22 населени места в страната. Има както преподаватели от по-големите градове (Бургас, Пловдив, София, Русе), така и малки населени места (с. Борован, с. Баничан, Любен Каралелово…), които виждат потенциал да променят средата на своите общности през теми като дарителство и доброволчество.

Учителите преминаха през различни модули на обучение – запознаха се с работата на Български дарителски форум... Научи повече

Стартира новото издание на „Научи се да даряваш“ 2023/24 г.

Ако сте учител, който има интерес към темата за дарителството и доброволчеството и харесва  иновативни образователни подходи, програмата „Научи са да даряваш“ е за вас.

Търсим учители, които искат да станат част от нея през следващата 2023/2024 учебна година.

Какво представлява програмата?

„Научи се да даряваш“ е базирана на американската система Learning to give и се реализира от Български дарителски форум (БДФ) за осма поредна година.

Програмата е подходяща за ученици от 1-ви до 12-ти клас и дава теоретични знания и възможност за практически проекти по теми, свързани с дарителството, доброволчеството, гражданското участие, демократичните ценности. Включва още много и разнообразни... Научи повече

© Всички права запазени 2023 @ Learningtogive.bg